x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

Schrijf u nu in...

Voor de nieuwsbrief van de NTTO. Ontvang de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden over de wedstrijden, de teams en de vereniging in uw mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief

*  E-mailadres:
*  Gewenst formaat:
*  Naam:
*  Man/vrouw:

*  Bent u lid van NTTO:

*  Leeftijd:

*  In welke bedrijfstak bent u werkzaam:
*  Neem de volgende tekens over:
x

Inschrijving voor het seizoen 2016 geopend

24-11-2015

Deelnemers die met een wedstrijdmachine in 2016 mee willen doen aan de competitie bij de Grand National, National, Trucks of Farmstock kunnen zich hiervoor online inschrijven tot uiterlijk maandag 30 november 2015.


De secties en hun klassen:

De Grand National competitieklassen: Light Modifieds I, Modifieds, Unlimiteds, Mini Unlimiteds, Two Wheel Drives, Prostocks I en Superstocks.

De National competitieklassen: Light Modifieds II, Prostocks II, Light Superstocks, Light Two Wheel Drives, Light Compact Diesels en Compact Diesels.

De Trucks competitieklassen: Sport Trucks en Supersport Trucks.

De Farmstock competitieklassen: 2,5 ton sport, 4,5 ton sport, 3,4 ton super-sport, 3,6 ton super-sport en 4,5 ton super-sport.

Na de inschrijvingen van de wedstrijdmachines in de verschillende klassen, zullen de klassen toebedeeld gaan worden aan de wedstrijden.

Inschrijven voor seizoen 2016: DEZE LINK

Log op die pagina in met het TRS account van uw wedstrijdmachine of vraag daar een account aan voor uw wedstrijdmachine. Eenmaal ingelogd ziet u vanzelf de mogelijkheid voor 'inschrijven seizoen 2016'.

Indien u vragen heeft over het invullen van de inschrijving of tegen problemen aan loopt met de inschrijving of met uw account, neem dan via de e-mail contact op met het NTTO bestuurslid van de betreffende sectie waarin u wilt deelnemen.

De NTTO wenst u alvast een succesvol en veilig pulling seizoen 2016.


x

Bandito team schenkt prijzengeld aan Veluwse Wens Ambulance

21-11-2015

Voor aanvang van het seizoen 2015 had het Bandito team uit Oosterwolde (GLD) besloten om al het prijzengeld wat ze bij elkaar zouden rijden aan de Stichting Veluwse Wens Ambulance te schenken. Gedurende het hele seizoen is al het prijzengeld in een spaarvarken gestopt.

Het Bandito team heeft afgelopen seizoen met 2 machines in de 2,5 ton sportklasse bij de NTTO gereden. Met de Bandito in de competitie Topniveau en met The Sheriff hebben ze regelmatig bijgeschreven. Het spaarvarken moest dus vooral gevuld worden door de Bandito.
Op de wedstrijd in Meerkerk was men vergeten het prijzengeld op te halen en daar had men een e-mailtje aan gewaagd met de vraag of het geld alsnog richting Oosterwolde kon komen zodat het toegevoegd kon worden aan de spaarpot. De organisatie Meerkerk besloot vervolgens om al het prijzengeld wat niet was opgehaald toe te voegen aan de inhoud van de spaarpot en daarmee ook het goede doel te steunen. Net voor de jaarlijkse sponsoravond is het varken stuk geslagen en is de inhoud geteld. Het totaal bedrag was op een cheque geschreven en die is aan het begin van de sponsoravond aan een afvaardiging van de Stichting Veluwse Wensambulance overhandigd. Na de inleidende woorden kon men de cheque uit de grote envelop halen en kwam het mooie bedrag van 1300 euro tevoorschijn. Voor dit geld kan de ambulance ongeveer 6 keer worden ingezet om een laatste wens te vervullen. Na het maken van de foto's was het tijd voor het buffet, ging het frikandellen-aquarium aan en bleef het nog lang gezellig in de Bandito schuur, de Saloon.

GSx

Feestavond Farm Stock en Trucks

08-11-2015

Zaterdag 7 november was het weer zover. De kampioenen van de secties Farmstock en Trucks werden gehuldigd. Op deze avond werd ook de Puller of the Year Award uitgereikt en de Organisator van het Jaar bekend gemaakt.


De avond werd rond de klok van 21.00 uur geopend door Farm Stock sectie voorzitter Bert de With.

Hierna was het de beurt aan Arco Sterk om de kampioenen van de verschillende competitie klassen naar voren te roepen en om de tijd te vullen er op een leuke manier verhaaltjes rondom de deelnemers verteld. De prijzen werden in 3 blokken verdeeld.

In het eerste blok werden de kampioenen van de 4.5 ton Sport Beloften, 3.6 ton Super Sport Beloften, 3.4 ton Super Sport Promo, 2.5 ton Sport Promo, 4.5 ton Sport Promo, 3.6 ton Super Sport Promo en de 8.5 ton Sport Trucks gehuldigd.

Na een pauze van een kleine 30 minuten werden in het tweede blok de kampioenen van de 8.5 ton Super Sport Trucks, 2.5 ton Sport Top, 4.5 ton Sport Top, 3.4 ton Super Sport Top, 3.6 ton Super Sport Top en de 4.5 ton Super Sport Top gehuldigd.

Na een pauze van een kleine 20 minuter werden de laatste prijzen uitgereikt en dat waren de prijzen voor Organisator van het Jaar, Puller of the Year Trucks en Puller of the Year Farm Stocks, maar voordat die werden uitgereikt werd de sectie voorzitter van de Trucks, Johan van Leijenhorst, bedankt voor zijn inzet door de deelnemers uit de sectie.Trucks

Super Sport Trucks
1 Team van Vlastuin Agro
2 IVS Team RhinoRocket
3 No Risk No Fun

Sport Trucks
1 Team Hendrikse
2 Van Bentum
3 P. Bos VeevoedersFarm Stock

2.5 ton Sport Top
1 Zero Tolerance
2 Little Red Poison
3 Black Smoke

2.5 ton Sport Promo
1 Red Passion
2 The Orange Glow
3 Renegade

4.5 ton Sport Top
1 Van Dijk
2 Blue Force
3 Gas d'r Bi-j

4.5 ton Sport Promo
1 De Groene Buffel
2 Baby Kreij
3 Green Lightning

4.5 ton Sport Beloften
1 Flash
2 Sjonnie
3 Fahr Ahead

3.4 ton Super Sport Top
1 Red Pearl
2 Belazerus 2
3 Sprenkels

3.4 ton Super Sport Promo
1 Orange Adventure
2 Spetsnaz
3 Moody Blue

3.6 ton Super Sport Top
1 Bad Romance
2 Proud Eagle
3 De Groene Aardbei

3.6 ton Super Sport Promo
1 Blue Tiger
2 Gipsy King
3 Green Bullet

Na afloop van het seizoen word iedereen in de top 3 geliterd. Dit om te kijken of de motor de maximale cilinder inhoud niet overschrijdt. Tijdens die controle is gebleken dat de motor van Ron Deere van Ron Poppelaars een te grote cilinder inhoud had. Als gevolg hiervan is hij op alle wedstrijden gediskwalificeerd en schoven zijn collega's allemaal een plekje op in de stand. Hierdoor ging de derde plek in de eindstand naar de Green Bullet.

3.6 ton Super Sport Beloften
1 La Piccola
2 Triple X
3 Six Fighter

4.5 ton Super Sport Top
1 Simply Green
2 Red Impact
3 The MysteryAwards

Organisator van het Jaar Farm Stock
Harskamp

Puller of the Year Farm Stock
Proud Eagle

Puller of the Year Trucks
Volvo FH16 Harskamp


Klik hier voor de foto's
x

Inspectiedagen

05-11-2015

De jaarlijkse inspectiedagen van de NTTO staan weer gepland. Op onderstaande data en locaties kunnen de betreffende onderdelen zoals koppelingen, koppelingsafschermingen, trekhaken, schervendekens etc. ter inspectie worden aangeboden.


De TVM-functionarissen zullen deze aan een inspectie onderwerpen en indien in orde van een keurmerk voorzien. Hierbij willen we er nog nadrukkelijk op wijzen dat eigenbouw onderdelen vergezeld moeten gaan van las- en/of materiaalcertificaten alvorens deze van een NTTO keurmerk kunnen worden voorzien.

De dagen zijn bestemd voor deelnemers uit alle NTTO secties. De deelnemers dienen uiteraard wel lid te zijn van de NTTO. Aan de keuringen op de aangegeven locaties zijn geen kosten verbonden.

Deelnemers worden verzocht om van de inspectiedagen gebruikt te maken. Een inspectie "aan huis" geeft namelijk het nodige extra werk. Indien men toch een "thuis-inspectie" wil hebben, kan men dit door geven aan de TVM-commissie. Gelieve dit tijdig aan geven, zodat dit afgestemd kan worden op de beschikbare tijd van de TVM-functionarissen. De kosten voor een "thuis-inspectie" zullen in rekening gebracht worden.

Voor specifieke vragen kunt u altijd contact opnemen met de TVM-commissie.
Johan van Oosterhout, 06-15003610, j.v.oosterhout@ntto.nl

14-11-2015
Van Diest
Hoornsdam 6
3882 RM Putten
9:00 - 12:00

21-11-2015
Post en Dros
Houtwijk 48
8251 GD Dronten
9:00 - 12:00

28-11-2015
Jonkman
Wachthoevestraat 3
3209 BK Spijkenisse
9:00 - 12:00

05-12-2015
Esselink
Molenveld 34
7245 CA Laren
9:00 - 12:00

12-12-2015
Pauly
Westelbeersedijk 3a
5529 NH Casteren
9:00 - 12:00

19-12-2015
Van Oosterhout
Oude Kerkstraat 50
4921 XE Made
9:00 - 12:00

30-01-2016
Van Oosterhout
Oude Kerkstraat 50
4921 XE Made
9:00 - 12:00


x

Feestavond/prijsuitreiking 2015 Farm Stock en Trucks

24-10-2015

De NTTO nodigt U uit voor de prijsuitreiking 2015 van de NTTO, dit jaar op dezelfde locatie als voorgaande jaren. De zaal is open vanaf 20:00 en we beginnen met het officiële gedeelte om 20:30 uur. Daarna is er alle tijd om er samen een mooie, gezellige avond van te maken. Deelnemers, fans, organisatoren, functionarissen en overige belangstellenden.... van harte welkom!


Op zaterdag 7 november organiseren de secties Farmstock en Trucks gezamenlijk de jaarlijkse, afsluitende feestavond.

Tijdens deze avond worden de prijzen uitgereikt aan de beste drie deelnemers uit de diverse competities binnen de secties Farmstock en Trucks. Verder zal voor beide secties een Puller of the Year worden verkozen. Deze prestigieuze prijzen worden deze avond uitgereikt. Ook de titel van 'Organisator van het jaar' bij de Farmstock wordt dan bekend gemaakt en overhandigd aan de betreffende organisatie. Kortom, als fanatieke volger van deze klassen mag je dit spektakel niet missen.

De locatie van deze avond is:
Dorpshuis Het Bosch
Nieuwe Rijksweg 6
4128 BN Lexmond

Voor € 5,- krijg je niet alleen toegang, maar ook een tweetal consumptiemunten. Uiteraard zijn munten ook los verkrijgbaar.


x