x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x

Schrijf u nu in...

Voor de nieuwsbrief van de NTTO. Ontvang de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden over de wedstrijden, de teams en de vereniging in uw mailbox.

Aanmelden nieuwsbrief

*  E-mailadres:
*  Gewenst formaat:
*  Naam:
*  Man/vrouw:

*  Bent u lid van NTTO:

*  Leeftijd:

*  In welke bedrijfstak bent u werkzaam:
*  Neem de volgende tekens over:
x

Feestavond Grand National

29-11-2015

Zaterdag 28 november was het weer zover. De kampioenen van de sectie Grand National werden gehuldigd. Op deze avond werden ook de Pulling Power Award, Klaas Wiedijk Trofee, Puller of the Year award en Organisator van het Jaar uitgereikt.


De avond werd geopend door Arco Sterk die hiermee voorzitter Gerard Jonkman verving die wegens omstandigheden niet aanwezig kon zijn in Lexmond. Arco had van Gerard de tekst ontvangen die Gerard anders zelf had gesproken. Een aantal punten die aangehaald werden waren: De NTTO organisatie wordt steeds groter, maar ook sterker. De werking van de Rijdersdelegaties gaat steeds beter. Het bestuur is sinds tijden weer compleet en de wens om een verenigingsmanager aan te stellen is werkelijkheid geworden. Allemaal zaken waardoor de vereniging krachtiger word en om de vereniging nog meer te versterken gebeuren er veel dingen achter de schermen. Deze zaken zullen wannneer de tijd daar is vanzelf naar buiten komen, want transparantie staat hoog in het vaandel. Er komen meer aanvragen binnen om wedstrijden te mogen organiseren en een reden zou kunnen zijn dat de nieuwe organisatoren inzien dat de manier van handelen van de NTTO goed is. De veiligheid van deelnemers, functionarissen en publiek staan bovenaan. Een punt van aandacht is hoe zorgen we ervoor dat de Europese buurlanden in het spoor kunnen blijven van Nederland, want de kloof lijkt steeds groter te worden getuige de vele prijzen die Nederland in de wacht sleepte tijdens de Europese wedstrijden. Dit is iets waar we ons allemaal van bewust moeten zijn als we onze sport over een aantal jaar nog op Europees niveau willen kunnen uitoefenen. De kloof mag dan zeker niet groter worden en daarom is het bestuur van de NTTO hiermee aan het werk en zal volgend jaar met een aantal voorzetten komen.Klaas Wiedijk Trofee

Na deze woorden gaf Arco Sterk de microfoon aan de Annemiek Wiedijk de dochter van Klaas Wiedijk om de Klaas Wiedijk Trofee uit te reiken. Deze trofee word elk jaar uitgereikt aan een persoon die de sport zonder eigen gewin een warm hart toedraagt. Dit jaar werd het speldje door Annemiek op gespeld bij Harry Bolck. Hij kreeg dit speldje, omdat hij leeft voor tractor pulling. Hierdoor de klussen thuis blijven liggen. Hij zou een goede zijn voor het programma "Help mijn man is een klusser". Harry onderscheid zich door zijn bescheidenheid en vakkundig luisterend oor voor problemen zonder direct te oordelen. Harry is altijd op zijn afspraken ook al moet hij 200km rijden en is het voor een afspraak van een uur. Harry kwam volledig verbouwereerd naar voren gelopen om de Trofee, bloemen en het bijbehorende speldje in ontvangst te nemen.Hierna nam Arco de microfoon ter hand en werd er begonnen met het uitreiken van de bekers. Op zijn manier gaf Arco hier een leuke invulling aan en in een rap tempo werden de 7 klassen naar voren geroepen. Eenmaal op het podium aangekomen mocht de top drie van de klassen de prijzen in ontvangst nemen van de kiss missen Renate van Riet en Yvonne de Jong.

Op het moment dat de laatste bekers waren uitgereikt werd er een pauze gehouden om de aanwezigen de mogelijkheid te geven om met elkaar een praatje te maken. Rond de klok van 22:00 werd er een buffet geopend voor de aanwezigen.

Zo rond de klok van half 12 was het tijd geworden om de laatste prijzen van de avond uit te reiken. Dit waren de Pulling Power Award, Organisator van het jaar en Puller of the Year.Grand National

Two Wheel Drive
1 Heart 2 Beat
2 Inter-Techno Predator
3 Sledge Hammer

Light Modified I
1 Eurol Bandit
2 Russian Roulette XL
3 Wicked Screamer

Modifieds
1 Inter-Techno Lambada
2 MPM Seaside Affair
3 Whispering Giant

Mini Unlimiteds
1 Little Bandit
2 Hella Lambada
3 Gencom Lambada VIII

Pro Stocks
1 Snoopy
2 Next Sensation
3 Extreme Temptation

Super Stocks
1 Olden makelaars Zapo
2 Green Gangster Deere
3 Zeinstra New Born Deere

Unlimiteds
1 Inter-Techno Lambada
2 Komeco Simply Irresistible
3 Rising StarAwards

Puller of the Year
Olden makelaars Zapo

Organisator van het Jaar
Made

Pulling Power Award
Extreme Temptation


Klik hier voor de foto's
x

Inschrijving voor het seizoen 2016 geopend

24-11-2015

Deelnemers die met een wedstrijdmachine in 2016 mee willen doen aan de competitie bij de Grand National, National, Trucks of Farmstock kunnen zich hiervoor online inschrijven tot uiterlijk maandag 30 november 2015.


De secties en hun klassen:

De Grand National competitieklassen: Light Modifieds I, Modifieds, Unlimiteds, Mini Unlimiteds, Two Wheel Drives, Prostocks I en Superstocks.

De National competitieklassen: Light Modifieds II, Prostocks II, Light Superstocks, Light Two Wheel Drives, Light Compact Diesels en Compact Diesels.

De Trucks competitieklassen: Sport Trucks en Supersport Trucks.

De Farmstock competitieklassen: 2,5 ton sport, 4,5 ton sport, 3,4 ton super-sport, 3,6 ton super-sport en 4,5 ton super-sport.

Na de inschrijvingen van de wedstrijdmachines in de verschillende klassen, zullen de klassen toebedeeld gaan worden aan de wedstrijden.

Inschrijven voor seizoen 2016: DEZE LINK

Log op die pagina in met het TRS account van uw wedstrijdmachine of vraag daar een account aan voor uw wedstrijdmachine. Eenmaal ingelogd ziet u vanzelf de mogelijkheid voor 'inschrijven seizoen 2016'.

Indien u vragen heeft over het invullen van de inschrijving of tegen problemen aan loopt met de inschrijving of met uw account, neem dan via de e-mail contact op met het NTTO bestuurslid van de betreffende sectie waarin u wilt deelnemen.

De NTTO wenst u alvast een succesvol en veilig pulling seizoen 2016.


x

Bandito team schenkt prijzengeld aan Veluwse Wens Ambulance

21-11-2015

Voor aanvang van het seizoen 2015 had het Bandito team uit Oosterwolde (GLD) besloten om al het prijzengeld wat ze bij elkaar zouden rijden aan de Stichting Veluwse Wens Ambulance te schenken. Gedurende het hele seizoen is al het prijzengeld in een spaarvarken gestopt.

Het Bandito team heeft afgelopen seizoen met 2 machines in de 2,5 ton sportklasse bij de NTTO gereden. Met de Bandito in de competitie Topniveau en met The Sheriff hebben ze regelmatig bijgeschreven. Het spaarvarken moest dus vooral gevuld worden door de Bandito.
Op de wedstrijd in Meerkerk was men vergeten het prijzengeld op te halen en daar had men een e-mailtje aan gewaagd met de vraag of het geld alsnog richting Oosterwolde kon komen zodat het toegevoegd kon worden aan de spaarpot. De organisatie Meerkerk besloot vervolgens om al het prijzengeld wat niet was opgehaald toe te voegen aan de inhoud van de spaarpot en daarmee ook het goede doel te steunen. Net voor de jaarlijkse sponsoravond is het varken stuk geslagen en is de inhoud geteld. Het totaal bedrag was op een cheque geschreven en die is aan het begin van de sponsoravond aan een afvaardiging van de Stichting Veluwse Wensambulance overhandigd. Na de inleidende woorden kon men de cheque uit de grote envelop halen en kwam het mooie bedrag van 1300 euro tevoorschijn. Voor dit geld kan de ambulance ongeveer 6 keer worden ingezet om een laatste wens te vervullen. Na het maken van de foto's was het tijd voor het buffet, ging het frikandellen-aquarium aan en bleef het nog lang gezellig in de Bandito schuur, de Saloon.

GSx

Feestavond Farm Stock en Trucks

08-11-2015

Zaterdag 7 november was het weer zover. De kampioenen van de secties Farmstock en Trucks werden gehuldigd. Op deze avond werd ook de Puller of the Year Award uitgereikt en de Organisator van het Jaar bekend gemaakt.


De avond werd rond de klok van 21.00 uur geopend door Farm Stock sectie voorzitter Bert de With.

Hierna was het de beurt aan Arco Sterk om de kampioenen van de verschillende competitie klassen naar voren te roepen en om de tijd te vullen er op een leuke manier verhaaltjes rondom de deelnemers verteld. De prijzen werden in 3 blokken verdeeld.

In het eerste blok werden de kampioenen van de 4.5 ton Sport Beloften, 3.6 ton Super Sport Beloften, 3.4 ton Super Sport Promo, 2.5 ton Sport Promo, 4.5 ton Sport Promo, 3.6 ton Super Sport Promo en de 8.5 ton Sport Trucks gehuldigd.

Na een pauze van een kleine 30 minuten werden in het tweede blok de kampioenen van de 8.5 ton Super Sport Trucks, 2.5 ton Sport Top, 4.5 ton Sport Top, 3.4 ton Super Sport Top, 3.6 ton Super Sport Top en de 4.5 ton Super Sport Top gehuldigd.

Na een pauze van een kleine 20 minuter werden de laatste prijzen uitgereikt en dat waren de prijzen voor Organisator van het Jaar, Puller of the Year Trucks en Puller of the Year Farm Stocks, maar voordat die werden uitgereikt werd de sectie voorzitter van de Trucks, Johan van Leijenhorst, bedankt voor zijn inzet door de deelnemers uit de sectie.Trucks

Super Sport Trucks
1 Team van Vlastuin Agro
2 IVS Team RhinoRocket
3 No Risk No Fun

Sport Trucks
1 Team Hendrikse
2 Van Bentum
3 P. Bos VeevoedersFarm Stock

2.5 ton Sport Top
1 Zero Tolerance
2 Little Red Poison
3 Black Smoke

2.5 ton Sport Promo
1 Red Passion
2 The Orange Glow
3 Renegade

4.5 ton Sport Top
1 Van Dijk
2 Blue Force
3 Gas d'r Bi-j

4.5 ton Sport Promo
1 De Groene Buffel
2 Baby Kreij
3 Green Lightning

4.5 ton Sport Beloften
1 Flash
2 Sjonnie
3 Fahr Ahead

3.4 ton Super Sport Top
1 Red Pearl
2 Belazerus 2
3 Sprenkels

3.4 ton Super Sport Promo
1 Orange Adventure
2 Spetsnaz
3 Moody Blue

3.6 ton Super Sport Top
1 Bad Romance
2 Proud Eagle
3 De Groene Aardbei

3.6 ton Super Sport Promo
1 Blue Tiger
2 Gipsy King
3 Green Bullet

Na afloop van het seizoen word iedereen in de top 3 geliterd. Dit om te kijken of de motor de maximale cilinder inhoud niet overschrijdt. Tijdens die controle is gebleken dat de motor van Ron Deere van Ron Poppelaars een te grote cilinder inhoud had. Als gevolg hiervan is hij op alle wedstrijden gediskwalificeerd en schoven zijn collega's allemaal een plekje op in de stand. Hierdoor ging de derde plek in de eindstand naar de Green Bullet.

3.6 ton Super Sport Beloften
1 La Piccola
2 Triple X
3 Six Fighter

4.5 ton Super Sport Top
1 Simply Green
2 Red Impact
3 The MysteryAwards

Organisator van het Jaar Farm Stock
Harskamp

Puller of the Year Farm Stock
Proud Eagle

Puller of the Year Trucks
Volvo FH16 Harskamp


Klik hier voor de foto's
x

Inspectiedagen

05-11-2015

De jaarlijkse inspectiedagen van de NTTO staan weer gepland. Op onderstaande data en locaties kunnen de betreffende onderdelen zoals koppelingen, koppelingsafschermingen, trekhaken, schervendekens etc. ter inspectie worden aangeboden.


De TVM-functionarissen zullen deze aan een inspectie onderwerpen en indien in orde van een keurmerk voorzien. Hierbij willen we er nog nadrukkelijk op wijzen dat eigenbouw onderdelen vergezeld moeten gaan van las- en/of materiaalcertificaten alvorens deze van een NTTO keurmerk kunnen worden voorzien.

De dagen zijn bestemd voor deelnemers uit alle NTTO secties. De deelnemers dienen uiteraard wel lid te zijn van de NTTO. Aan de keuringen op de aangegeven locaties zijn geen kosten verbonden.

Deelnemers worden verzocht om van de inspectiedagen gebruikt te maken. Een inspectie "aan huis" geeft namelijk het nodige extra werk. Indien men toch een "thuis-inspectie" wil hebben, kan men dit door geven aan de TVM-commissie. Gelieve dit tijdig aan geven, zodat dit afgestemd kan worden op de beschikbare tijd van de TVM-functionarissen. De kosten voor een "thuis-inspectie" zullen in rekening gebracht worden.

Voor specifieke vragen kunt u altijd contact opnemen met de TVM-commissie.
Johan van Oosterhout, 06-15003610, j.v.oosterhout@ntto.nl

14-11-2015
Van Diest
Hoornsdam 6
3882 RM Putten
9:00 - 12:00

21-11-2015
Post en Dros
Houtwijk 48
8251 GD Dronten
9:00 - 12:00

28-11-2015
Jonkman
Wachthoevestraat 3
3209 BK Spijkenisse
9:00 - 12:00

05-12-2015
Esselink
Molenveld 34
7245 CA Laren
9:00 - 12:00

12-12-2015
Pauly
Westelbeersedijk 3a
5529 NH Casteren
9:00 - 12:00

19-12-2015
Van Oosterhout
Oude Kerkstraat 50
4921 XE Made
9:00 - 12:00

30-01-2016
Van Oosterhout
Oude Kerkstraat 50
4921 XE Made
9:00 - 12:00


x