x
x
x
x

NTTO inspectiedagen 2019

28-01-2019

De jaarlijkse inspectiedagen van de NTTO zijn grotendeels voorbij, op zaterdag 2 februari 2019 van 9.00-12.00 uur, kunnen teams nog terecht bij Johan van Oosterhout (Oude Kerkstraat 50, 4921 XE Made).

Op de inspectiedagen kunnen onderdelen zoals: koppelingen, koppelingsafschermingen, trekhaken, schervendekens etc. ter inspectie worden aangeboden. De TVM-functionarissen zullen deze aan een inspectie onderwerpen en indien in orde van een keurmerk voorzien. Voor inspectie van nieuwe cilinderkoppen (Prostocks), dient een aparte afspraak gemaakt te worden.

Enkele aandachtspunten:
-Eigenbouw onderdelen vergezeld moeten gaan van las- en/of materiaalcertificaten alvorens deze van een NTTO keurmerk kunnen worden voorzien.
- Trekhaken die nog niet voorzien zijn van een keurmerk dienen ter inspectie aangeboden te worden.
- Machines die voorzien moeten zijn van een stud bij de turbo kunnen de betreffende delen meebrengen naar de inspectielocatie. Ook deze delen zullen voorzien worden van een stempel indien ze in orde zijn. Op deze manier voorkomt het extra sleutelwerk op een wedstrijd.
- Ook voor de deelnemers in de Farmstock klasse geldt dat men de schervendekens of belhousings mee dient te brengen.


2 februari 2019

De dagen zijn bestemd voor deelnemers uit alle secties van de NTTO. De deelnemers dienen uiteraard wel lid te zijn van de NTTO. Aan de keuringen op de aangegeven locaties zijn geen kosten verbonden.

Laatste inspectiedag is zaterdag 2 februari 2019, 9.00-12.00 uur, Van Oosterhout, Oude Kerkstraat 50, 4921 XE Made.Deelnemers worden verzocht om van de inspectiedagen gebruik te maken. Een de inspectie aan huis geeft namelijk het nodige extra werk. Indien men toch een thuis-inspectie wil hebben, kan men dit door geven aan de TVM-commissie. Gelieve dit tijdig aan geven, zodat dit afgestemd kan worden op de beschikbare tijd van de TVM-functionarissen. De (reis)kosten voor een thuis-inspectie zullen in rekening gebracht worden.

Voor specifieke vragen kunt u altijd contact opnemen met de TVM-commissie, Johan van Oosterhout, 06-15003610, j.v.oosterhout@ntto.nl