x
x
x
x

Nieuws 2018
Grand National

Feestavond Grand National

18-11-2016

Vrijdag 18 november was het weer zover. De kampioenen van de sectie Grand National werden nog 1x in het zonnetje gezet, maar de avond draaide om de speciale awards. De awards die uitgereikt werden waren de Klaas Wiedijk Trofee, de Pulling Power Award, Organisatie van het Jaar en Puller of the Year.


Sectie voorzitter Bas Liefting opende het officiele gedeelte van de avond zo rond de klok van 21:15. Hij vertelde de aanwezigen hoe de avond er qua tijdsplanning uit zou zien om daarna de microfoon door te geven aan Michel Kooij. Michel Kooij reikt al sinds het bestaan van de Klaas Wiedijk Trofee deze trofee uit. Deze trofee word elk jaar uitgereikt aan een persoon die zonder eigen gewin de sport een warm hart toedraagt. Dit jaar mocht Bertus Boer deze prestigieuze prijs in ontvangst nemen. Een geƫmotioneerde Bertus nam het bijbehorende speldje, trofee en bloemen in ontvangst en dankte de mensen van de Klaas Wiedijk Trofee.

Na een half uurtje waarin de aanwezigen met elkaar konden praten nam oud commentator Bram Koopman de microfoon ter hand en nam de aanwezigen kort mee in de historie van de vereniging om daarna alle kampioenen uit te nodigen om plaats te nemen op het podium. Op dat podium werden ze een laatste maal in het zonnetje gezet en mochten ze een bos met bloemen en een gevulde envelop in ontvangst nemen.

Rond de klok van 23:00 werd nam Bram de microfoon weer ter hand omde volgende award uit te reiken: de Pulling Power Award. Ook hier nam Bram even de tijd om een inleidend praatje te maken en de aanwezigen mee te nemen naar het verleden. De Pulling Power Award ging dit jaar naar Linda Jonkman en haar CL Coatings No Illusion vanwege het behalen van het halen van de Europese titel bij de Two Wheel Drives in het Engelse Great Eccleston.

De laatste awards (Organisatie van het Jaar en Puller of the Year) werden even voor middernacht bekend gemaakt door Bram.Grand National

Pro Stocks I
1 Extreme Temptation
2 Appy Power
3 Next Sensation

Super Stocks
1 Green Gangster Deere
2 Agrifac Interaction 2.0
3 Maximum Risk

Mini Unlimiteds
1 Vampire
2 Hella Lambada
3 Little Bandit

Two Wheel Drives
1 BK Power
2 CL Coatings No Illusion
3 Inter-Techno Predator

Light Modifieds I
1 Eurol Bandit
2 Wicked Screamer
3 Russian Roulette XL

Modifieds
1 Inter-Techno Lambada
2 Double Screamin'
3 MPM Seaside Affair

Unlimiteds
1 Inter-Techno Lambada
2 Argos Oil Whispering Giant
3 MPM Seaside AffairAwards

Pulling Power Award
CL Coatings No Illusion

Organisator van het Jaar
Made

Puller of the Year
Vampire

Voor foto's DEZE LINK