x
x
x
x

Nieuws 2018
National

Prijsuitreiking National klasse

11-12-2016

Gisteravond vond er in het pittoreske Wernhout de prijsuitreiking plaats voor de NTTO National klasse. Vele teams hadden de reis gemaakt naar Cafe de Valk om onder het genot van een hapje en drankje tijdens een leuke gezellige avond met elkaar het jaar af te sluiten. Rond 9 uur werden de prijsuitreiking in gang gezet en werd het woord gegeven aan Erik van Oosterhout om de avond aan elkaar te praten.

De prijzen werden als volgt uitgereikt:


Light Compact Diesel
1. Little Art
2. Tiny Rascal


Compact Diesel
1. Risk 2
2. De Matrix
3. Baspro Power


Light Two Wheel Drives
1. Mien Masjien
2. Green Bullit
3. Poison Ducky


Light Superstocks
1. Easy Rider
2. Iessel Diesel
3. No Surrender


Light Modified 2
1. Asterix
2. Herbie
3 Hot Art
Met eervolle vermelding voor Mad Max stage V voor de uitzonderlijke prestaties dit jaar.


Pro Stock 2
1. Wickie Power
2. Mud Patrol
3. Diesel Ross
Met eervolle vermelding voor Code Red vanwege de uitzonderlijke prestaties voor dit jaar.


Na een korte pauze werden de verdere prijsuitreikingen hervat en werden de Pluim, de wedstrijd van het jaar en Puller of the Year uitgereikt.
De Pluim ging dit jaar naar Vic Kustermans, voor zijn tomeloze inzet in de National klasse. diverse anekdotes en feiten werden opgehaald, o.a. voor trekker met de meeste motoren en het bijzondere feit dat de trekkers motorisch gezien veel variatie hadden gekend. te midden van de hele familie Kustermans werd Vic even flink in het zonnetje gezet en kreeg onder luid applaus, de pluim uitgereikt door zijn kleindochter Kyra


National organisatie van het jaar was weer een spannende competitie met tussen de nummers 1 en 3 maar 8% verschil. Op de derde plaats kwam Koudekerke a/d Rijn met de opmerkingen: "Aanwinst binnen het National Circuit" en "Fijn nieuw evenement met veel zin voor nieuwe uitdagingen". tweede plaats was met de opmerkingen: "Mooie competitie met twee light modifieds en prostock klasses, mooi slot van het seizoen" en "Mooie wedstrijd, timmeren flink aan de weg", voor Alphen (NB). En won dit jaar de organisatie van Powerweekend Made, met motivaties zoals: "Grootse wedstrijd en steeds enerverend, ook de kleine dingen zijn goed geregeld" en "Het complete tractorpulling evenement!".


Tot slot was het tijd voor Puller of the Year met tussen de nummers 1 en 3 maar 6% verschil, zelfs hadden we dit jaar een gedeelde tweede plaats. Mien Masjien werd hierdoor derde met begeleid met opmerkingen zoals: "Geweldige prestatie in het Rookie jaar" en "Het team heeft in 2016 laten zien hoe het met een Light TWD werkt, dit geeft in 2017 progressie in de klasse". De gedeelde tweede plek kwam op naam van Red Angel en Wickie Power, met lovende woorden zoals "Mooi eerste jaar met nieuwe techniek voor deze klasse" en "als je op de laatste wedstrijd van iedereen (zowel Nationals als Grand National) weet te winnen, ben je een terechte kampioen. Uiteindelijk kon er maar een de echte winnaar zijn en dit is geworden Mad Max Stage 5, met motivaties zoals: "Met jarenlange inzet nu loon naar werken, een top seizoen" en "Geweldige prestatie in de Belgisch/Nederlandse competitie en EuroCup, Chapeau!"


Na de officiƫle momenten was er tijd voor muziek, plezier en een drankje. En werd het een erg gezellig feestje. Namens alles en iedereen van de NTTO, felicitaties aan de winnaars en hopelijk maken we er in 2017 weer net zo'n mooi seizoen van als afgelopen jaar.

Voor foto's DEZE LINK