x
x
x
x

Nieuws 2018
National

Poison Ducky en Mien Masjien op IAMS

30-03-2018

Poison Ducky en Mien Masjien zijn dit paasweekend aanwezig op de International Amsterdam Motor Show in RAI Amsterdam.


In het huidige paasweekend vindt de eerste editie plaats van een nieuwe traditie in Nederland, de International Amsterdam Motor Show. Na een jarenlange afwezigheid van een (inter)nationale autoshow in Amsterdam kan Nederland weer uit zien naar een spectaculair auto evenement.
Deze IAMS zal het accent leggen op auto's die de harten sneller doen kloppen. Stuk voor stuk auto's voor de autoliefhebber. Je kunt uit binnen- en buitenland de meest bijzondere supercars verwachten, maar ook de meest bijzondere klassieke auto's, aanverwante lifestyle producten en accessoires, maar ook aandacht voor motorperformance van de bovenste plank en een knipoog naar de nationale en internationale autosport.
De IAMS vindt plaats in de karakteristieke Europahal met aanleunende hallen 2 tot en met 5, op totaal 30.000 vierkante meter. De IAMS wordt daarmee het nieuwe platform voor de meeste bijzondere automobielen, uit het heden en de toekomst en natuurlijk het beste van ons automobiele erfgoed. Breng een bezoek van donderdagavond 29 maart tot en met paasmaandag 2 april.Poison Ducky en Mien Masjien

2Produce is één van de sponsors van Poison Ducky en heeft ervoor gezorgd dat Mien Masjien en Poison Ducky samen op een stand staan tijdens de nieuwe IAMS-beurs in de RAI Amsterdam gedurende het paasweekend.


De aanwezigheid van beide machines op de IAMS is een mooi stukje reclame voor NTTO in het algemeen en de Light Two Wheel Drive klasse in het bijzonder.Openingstijden

De International Amsterdam Motor Show vindt plaats van 29 maart t/m 2 april in de RAI Amsterdam. Donderdag 29 maart is de Preview en VIP opening van 19:00 tot 00:00. Vrijdag 30 maart t/m maandag 2 april zijn de publieksdagen en is de RAI elke dag geopend van 10:00 tot 17:00 voor bezoekers!