x
x
x
x

Nieuws 2019
National

Vacature General Manager NTTO (M/V)

07-11-2018

Wij zoeken een nieuwe collega.

Ben jij degene die ons team van medewerkers en vrijwilligers kan versterken?


Functieomschrijving

Als General Manager ben jij de bepaler van het succes! Jij zorgt ervoor dat de vereniging zich ontwikkeld, professionaliseert en haar groeiambities behaalt. Jij bent een netwerker en onderhoudt proactief contact met de organisatoren van de wedstrijden en bestaande sponsoren. Je zoekt actief naar nieuwe sponsoren en weet die ook aan de vereniging te binden. Uiteraard zorg jij voor een financieel gezonde basis zodat jij de ruimte hebt om de vereniging op een hoger niveau te tillen.
Je overlegt met de wedstrijdvoorbereiders zodat alle wedstrijden via dezelfde regels georganiseerd worden en er één lijn gevolgd kan worden. Je bent aanwezig bij diverse wedstrijden en de vergaderingen en bijeenkomsten van de vier secties. Door het inzetten van je communicatieve talenten zorg jij ervoor dat het onderlinge contact in de vereniging wordt verhoogd wat resulteert in een betere samenwerking.
Uiteraard doe jij je werk bovenal uit liefde voor de motorsport. Je krijgt hier energie van en bent elke dag met plezier aan het werk om deze mooie sport op topniveau te houden.
Je doet dit niet alleen, maar samen met de Backoffice en Dagelijks Bestuur, waaraan je tevens rapporteert. Je zorgt samen voor een financieel gezonde en operationeel goed draaiende vereniging waar jij de eindverantwoordelijkheid voor draagt.Nederlandse Truck- en Tractorpulling Organisatie

De Nederlandse Truck- en Tractorpulling Organisatie (NTTO) is de vereniging die zich bezighoudt met alle tractorpulling-wedstrijden die er in Nederland op het hoogste niveau worden verreden. Binnen de NTTO worden er wedstrijden verreden in verschillende secties: de sectie Grand National, de sectie National, de sectie Farmstock en de sectie Trucks.
De vereniging werd opgericht in 1977, vlak voordat de sport in Europa (tijdens de wereldkampioenschappen ploegen op de Flevohof in Biddinghuizen) werd geïntroduceerd. Sindsdien heeft de organisatie een stormachtige groei doorgemaakt. Momenteel telt de NTTO ruim 4000 leden en donateurs. Primair doel van de vereniging is om samen met deelnemers en wedstrijdorganisatoren de ontwikkeling van de sport te stimuleren. De NTTO is aangesloten bij de overkoepelende Europese organisatie, de European Tractor Pulling Committee (ETPC).
Het bestuur van de vereniging bestaat uit tien personen, die elk hun eigen takenpakket hebben. Daarnaast is er binnen de organisatie een groot aantal commissies actief. Zo zijn er de materieelcommissie, de functionarissencommissie, de redactiecommissie en de techniek-, veiligheid- en milieucommissie. De functionarissen hiervan zien erop toe dat elke deelnemende machine voldoet aan de strenge eisen die er in het technisch reglement worden gesteld, onder meer op het gebied van veiligheid en milieu. Er zijn besturen die de belangen van de afzonderlijke secties behartigen en een rijdersdelegatie die de belangen van de deelnemers behartigd.
De uitvoerende taken binnen de vereniging worden gedaan door de medewerkers bij de financiële administratie en Backoffice. Ons kantoor is gevestigd in Nijkerk.Vereiste opleiding, vaardigheden en kwalificaties

- HBO niveau HR gerelateerd
- Ondernemerszin
- Ervaring in leidinggeven, ook met vrijwilligers
- Communicatief sterk
- Motorsport liefhebber
Soort dienstverband: Voltijd
De werktijden zijn flexibel en afhankelijk van het wedstrijdseizoen.Contactgegevens

Stuur je sollicitatie voorzien van CV voor 30 november 2018 naar NTTO Backoffice, Melkrijder 4c, 3861 SG Nijkerk of naar backoffice@ntto.nl.