x
x
x
x

Nieuws 2020
National

Inspectiedagen

28-01-2020

De jaarlijkse inspectiedagen van de NTTO staan weer gepland. Op bijgaande data en locaties kunnen de betreffende onderdelen zoals: koppelingen, koppelingsafschermingen, trekhaken, schervendekens etc. ter inspectie worden aangeboden. De TVM-functionarissen zullen deze aan een inspectie onderwerpen en indien in orde van een keurmerk voorzien. Voor de inspectie van cilinderkoppen (Prostocks), dient een aparte afspraak gemaakt te worden.


Enkele aandachtspunten:
- Eigenbouw onderdelen moeten vergezeld gaan van las- en/of materiaalcertificaten alvorens deze van een NTTO keurmerk kunnen worden voorzien.
- Trekhaken die nog niet voorzien zijn van een keurmerk dienen ter inspectie aangeboden te worden.
- Machines die voorzien moeten zijn van een stud bij de turbo kunnen de betreffende delen meebrengen naar de inspectielocatie. Ook deze delen zullen voorzien worden van een stempel indien ze in orde zijn. Op deze manier voorkomt het extra sleutelwerk op een wedstrijd.
- Ook voor de deelnemers in de Farmstock klasse geldt dat men de schervendekens of belhousings mee dient te brengen.
De dagen zijn bestemd voor deelnemers uit alle secties van de NTTO. De deelnemers dienen uiteraard wel lid te zijn van de NTTO. Aan de keuringen op de aangegeven locaties zijn geen kosten verbonden.
Deelnemers worden verzocht om van de inspectiedagen gebruikt te maken. Een inspectie aan huis geeft namelijk het nodige extra werk. Indien men toch een thuis-inspectie wil hebben, kan men dit door geven aan de TVM-commissie. Gelieve dit tijdig aan geven, zodat dit afgestemd kan worden op de beschikbare tijd van de TVM-functionarissen. De (reis)kosten voor een thuis-inspectie zullen in rekening gebracht worden.
Voor specifieke vragen kunt u altijd contact opnemen met de TVM-commissie.