x
x
x
x

Nieuws 2020
National

Feestavond National

10-12-2019

Tijdens de feestavond van de National sectie afgelopen zaterdag 7 december 2019 in Wernhout werden alle competitie winnaars in het zonnetje gezet.
De titel Puller of the Year National ging naar Wickie Power. Enkele van de argumenten: machine presteert goed en Aadri doet veel voor de club, bedrijft de sport in zijn compleetste vorm.
(Op een 2e plek eindigde t Smidje, 3e plek Hot Art en 4e Easy Rider)


Als organisatie van het jaar kwam Made als winnaar uit de bus. Erik van Oosterhout vertelde dat ze daar weer ontzettend blij mee zijn, maar dat men bij Powerweekend hoopt dat er volgend jaar een andere organisatie gekozen wordt. Erik: zeker als ik bedenk hoe we in de beginjaren in Made hebben geknokt om deze titel te bereiken. En die hoop hebben veel organisatoren. Deze steun in de rug zouden ze goed kunnen gebruiken.

De Pluim ging dit jaar naar Kees Braspenning. Enkele argumenten: hij is elk seizoen op veel wedstrijden aanwezig en ook in het winterseizoen druk met de sport. Hij heeft op wedstrijden veel te maken met verschillende meningen. Deze teamchef van de Big Benz wil ook nog wel eens als functionaris invallen.

Allemaal van harte gefeliciteerd!